pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Také tolik milujete pivo? A věděli jste, že je nejenom nepostradatelným společníkem při večerním posezení s přáteli, ale má také perfektní účinky na naše tělo? Na vlastní kůži to poznáte během návštěvy masérského salonu Miruš.

 

30minutová pivní masáž šíje, zad a ramen v Plzni

 

Pivní kosmetika má příznivé účinky na pokožku, obsahuje kombinace extraktu z pivních kvasnic a chmelu obecného. Má vynikající hydratační, antiseptické, mírně hojivé a protizánětlivé účinky. Obsahuje proteiny, lipoidy, vitamíny a mnoho dalších pokožce prospěšných látek.

 

30minutová pivní masáž šíje, zad a ramen v Plzni

 

Příjemný prožitek z masáže umocní delikátní hořko-sladká vůně pivního oleje. Blahodárné účinky pivní kosmetiky, báječná masáž a relaxační hudba vás přenesou do stavu hluboké relaxace. Pivní masážní olej je vysoce kvalitní masážní směsí mandlového, hroznového, slunečnicového a meruňkového oleje obohacené o zklidňující a zvláčňující chmelový extrakt.

 

30minutová pivní masáž šíje, zad a ramen v Plzni

 

Mandlový olej má výjimečné hojivé, regenerační a výživné účinky, dodává pokožce pocit hebkosti, chrání ji a zmírňuje podráždění. Hroznový olej je významný svými antioxidačními, hydratačními a zklidňujícími účinky. Slunečnicový olej zvláčňuje pokožku, podporuje její regeneraci a prokrvuje ji. Blahodárný meruňkový olej ošetřuje a regeneruje suchou, popraskanou a spálenou pokožku a napomáhá při léčbě akné a ekzémů.

 

30minutová pivní masáž šíje, zad a ramen v Plzni

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace