pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Někdy je třeba pořádně si dupnout. Jindy je zase na místě nechat nožky odpočívat. Nachází se na nich totiž reflexní body, které jsou prostřednictvím nervových zakončení propojené s celým vaším tělem. Jejich tajemství ovládli v Salonu Beauty, kde si vychutnáte půlhodinovou blahodárnou masáž.

 

30minutová reflexní masáž chodidel Oliver v Praze

 

Speciální tlakové body umístěné na chodidlech jsou spojeny s nejrůznějšími částmi těla. Cílené používání těchto reflexních bodů může výrazně zlepšit naše zdraví. Tyto reflexní body a samozřejmě také nervy směřují až do hlavy a prostupují všemi životně důležitými orgány. Tisíce nervových zakončení nacházejících se na chodidlech jsou spojeny s téměř každou částí našeho těla.

 

30minutová reflexní masáž chodidel Oliver v Praze

 

Žijete-li neustále ve stresu a máte energetické bloky, pak mohou tato nervová zakončení učinit zázraky ve vašem životě. Přesvědčíte se o tom, že to funguje, protože pocítíte úlevu i na jiných místech, než jen na vašich chodidlech. Po masáži se vaše tělo bude cítit celé hodiny mnohem lépe.

 

30minutová reflexní masáž chodidel Oliver v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace