pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nevyšla vám dovolená a říkáte si, že je to všechno v pytli? Nevěšte hlavu a pověste radši svůj spací pytel, protože můžete zvolit dovolenou v luxusu, kde jej rozhodně potřebovat nebudete. Pytloun Wellness Hotel**** v Harrachově je ideální místo pro horskou turistiku a cykloturistiku!

 

Pytloun Hotels - Krkonoše - ilustrativní foto

 

Nebojte se, v pytli rozhodně spát nebudete. Ubytování vás čeká ve dvoulůžkovém pokoji Superior Double. Pokoj disponuje vlastním nezávislým topením, TV+SAT s cca 25 TV programy připojení, samostatným WC a moderní koupelnou.

 

Pytloun Hotels - Krkonoše - ilustrativní foto

 

Každé ráno rozradostní vaše žaludky bohaté snídaně formou teplého i studeného bufetu. Večer je zase uklidní vydatné tříchodové menu. Stravování probíhá ve 3. patře, kde se nachází hotelová restaurace, kterou doplňuje venkovní terasa s příjemným posezením a úchvatným výhledem do krajiny.

 

Pytloun Hotels - Krkonoše - ilustrativní foto

 

Kromě chození po horách, vás oba čeká i vstup do thermálů Jelenia Góra na celé 2 hodiny. Jelenia Góra je vzdálena necelých 30 minut autem od hotelu. K dispozici jsou například 3 vířivky, 2 finské sauny, infrasauna, tepidarium či ledová jeskyně. V další části je plavecký bazén, rekreační bazén s vodními pohovkami, vodní houpačka, divoká řeka a tobogány. Za příplatek můžete využít i hotelové wellness Luxury Mountain Spa.

 

Pytloun Hotels - Krkonoše - ilustrativní foto

 

Abyste si užili i trochu legrace, navštivte i hotelovou hernu. Zde se můžete pohybovat neomezeně a využít ping-pongový stůl, dětskou trampolínu, basketbalový koš, šipky, PlayStation a mnoho dalšího. Když vám ani tohle nebude stačit, je tu pro vás bonus ve formě Harrachov card, což je slevová karta na atrakce v okolí.

 

Pytloun Hotels - Krkonoše - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Mumlavské vodopády (4,7 km)

Mumlavské vodopády se nachází poblíž Harrachova na okraji Mumlavského dolu pod Ptačincem. Jsou nejbohatším vodopádem na vodu řítící se s hukotem po celé šířce koryta do hloubky přibližně 10 metrů. Nedaleko vodopádů se nachází Mumlavská bouda – původně harrachovská hájovna, dnes výletní restaurace. Pokračovat pak můžete dále na Voseckou boudu. 

 

Pytloun Hotels - Krkonoše - ilustrativní foto

 

 

Rozhledna Štěpánka (12,7 km)

Rozhledna Štěpánka na vrchu Hvězda je nejstarší rozhlednou Jizerských hor. Její stavbu zahájil kníže Camill Rohan roku 1847. Nabízí opravdu velkolepý výhled na Jizerské hory, Krkonoše, Zivčinu a Kozákov, Bezděz, Ještěd a Lužické hory. Dokonce lze zahlédnout České středohoří a horu Říp.

 

Pytloun Hotels - Krkonoše - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace