pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pokud nemáte věcí kamion, uvítá vás lecjaký penzion. A nejvíc se na vás bude těšit rodinný penzion Eder, který se nachází 250 metrů od Lipenské přehrady v obci Hůrka, která leží mezi městy Horní Planá a Černá v Pošumaví.

 

Penzion Eder - Šumava - ilustrativní foto

 

Pokoje se nacházejí v nově vybudované části penzionu v 1. patře. Dřevěné trámy jim dodávají velmi útulný vzhled. V každém pokoji je koupelna se sprchovým koutem nebo vanou a na vyžádání je možno doplnit kterýkoli pokoj o TV.

 

Penzion Eder - Šumava - ilustrativní foto

 

Restaurace s úžasným výhledem na vodní hladinu Lipna nabízí opravdovou domácí kuchyni z čerstvých potravin. Umění kuchařů ochutnáte při bufetových snídaních a dvouchodových večeřích (polévka a hlavní chod), které si vyberete ze dvou menu. Kuchaři pro vás budou vařit podle tradičních šumavských receptů.

 

Penzion Eder - Šumava - ilustrativní foto

 

V areálu najdete také ohniště, zastřešené posezení s grilem a udírnou, pískoviště se skluzavkou a dětské hřiště. Minifarma u blízkého penzionu Daniela nabízí projížďku na ponících. Pro vás bude platit zvýhodněná cena 40 Kč za jednu jízdu.

 

Penzion Eder - Šumava - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Lipno (penzion se nachází u Lipna)

Lipenská přehrada je největší vodní plocha v České republice. Díky své rozloze 48,7 km2 bývá Lipno označováno také jako české či jihočeské moře. Lipno, vsazené do nádherné šumavské přírody, je oblíbeným turistickým cílem již desítky let. Malebná, člověkem nedotčená šumavská příroda slibuje neomezené možnosti trávení volného času jak v zimním, tak i letním období.

 

Penzion Eder - Šumava - ilustrativní foto

 

 

Český Krumlov (23 km)

Nenechte si ujít architektonický klenot jižních Čech, jehož historické centrum je zapsáno na Seznamu světového dědictví UNESCO. Dominantou města je hrad a zámek Český Krumlov, který představuje druhý největší hradní areál v České republice.

 

Penzion Eder - Šumava - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace