pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Bambucké máslo – přírodní ingredience, která po celém světě způsobila mnoho rozruchu, neboť výčet jeho blahodárných účinků na pleť se šplhá hodně vysoko. Jde totiž o přírodní produkt, který skvěle vyživuje pokožku a uzamyká v ní vlhkost, a proto je ideálním kosmetickým přípravkem pro všechny tipy pleti. Pokožka si díky němu zachová pružnost, jemnost a bude zdravá.

 

 

Základní surovina pochází z rovníkové Afriky a její výjimečné vlastnosti jsou známy už několik stovek let. Domorodé obyvatelstvo máslo vyrábí z plodů posvátného stromu s názvem máslovník, jemuž se mnohdy přezdívá „strom života“. Při přípravě těchto másel pouze přírodních certifikovaných suroviny bez přidaných látek.

 

4 druhy 100% přírodního bambuckého másla

 

Bambucík (30 ml)

Složení: 100% bambucké máslo šlehané (neobsahuje vodu a jiné přidané látky), silice jemný krém

Bambucík je ideální na promaštění suché pleti i na tělo, na vrásky, jizvičky, strie. V zimě chrání před nepříznivými vlivy počasí a v létě přijde vhod jeho přirozený ochranný SPF faktor a ostatní výživné látky.

 

4 druhy 100% přírodního bambuckého másla

 

Zinkáček s levandulí (30 ml)

Složení: bambucké máslo, kokosový olej, oxid zinečnatý, esenciální olej levandule, vanilková silice

Zinkáček využijete v případě, že vaši pleť trápí akné. Zinek totiž chrání, regeneruje a hojí pleť a je jedním z nejlepších bojovníků s akné, neboť umí napravit aktivitu mazových žláz. Použít jej můžete také na vyrážky, ekzém a jako ochranu před slunečními paprsky. Zinek je bezpečný a bývá také nepostradatelnou součástí dětských krémů.

 

4 druhy 100% přírodního bambuckého másla

 

Bambucká čokoláda (50 ml)

Složení: bambucké máslo, kokosový olej, kakaové máslo, mandlový olej, silice tmavá čokoláda

Pokud milujete čokoládu, vůně vás omámí tak, že budete mít chuť tento výrobek i sníst. Což je dobře, protože bychom se přece neměli mazat něčím, co bychom ani ústy nepozřeli. Jeho použití je stejné jako u Bambucíku. Tedy k ochraně pleti před nepříznivými vlivy zimního počasí, v létě pak zapůsobí jeho ochranný SPF faktor a jiné výživné látky.

 

4 druhy 100% přírodního bambuckého másla

 

Vanilkové pohlazení (100 ml)

Složení: bambucké máslo, kokosový olej, silice vanilkové mléko

Skvěle poslouží v těhotenství na promazávání rostoucího bříška a jako prevence proti striím. Také po koupeli jej lze využít místo tělového mléka. Rovněž promastí suchou pleť, vyživí ji a účinně působí na vrásky i jizvičky. Také ochrání před vlivy počasí v zimě i v létě.

 

4 druhy 100% přírodního bambuckého másla



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace