Je to tak! Už i babči si uvědomují, že cpát do vás každý týden kilo kachny s dvaceti knedlíky nebo deset řízků s hrncem řádně promaštěné kaše asi nebude to pravé ořechové. Taková Babča Zoša se dala na rizoto a bulgur či na pohankové, jáhlové, ječné, hráškové, jablkové nebo špenátové kaše. Jsou snadné na přípravu a každá její krabička obsahuje 4 porce.
Instantní kaše od Babči Zoši jsou připravovány z kvalitních lokálních surovin a bez použití glutamátů, éček, konzervantů a živočišných produktů. Jsou tak vhodné i pro vegetariány a vegany. Krabičky obsahují vždy 4 porce s jedním sáčkem zeleninové směsi a jedním sáčkem s kořením.
Příprava je jednoduchá. Kaši vsypete do 300 ml vařící vody, přidáte špetku soli, za stálého míchání ji přivedete k varu, přikryjete pokličkou a stáhnete ji na nejmenší plamen. Kaši takto vaříte 10 minut a po sundání z ohně ji nechte přikrytou ještě dalších 8–10 minut.
- 1. varianta za 49 Kč: Hrášková rýže s mrkví od Babči Zoši
- 2. varianta za 49 Kč: Jablková rýže s rozinkami od Babči Zoši
- 3. varianta za 49 Kč: Rizoto s rajčaty a paprikou od Babči Zoši
- 4. varianta za 49 Kč: Špenátová rýže od Babči Zoši
- 5. varianta za 49 Kč: Směs na bramborové placky od Babči Zoši
- 6. varianta za 59 Kč: Bulgur s moruší od Babči Zoši
- 7. varianta za 59 Kč: Pohanková kaše s dýní, špenátem a slunečnicí od Babči Zoši
- 8. varianta za 59 Kč: Pohanková kaše s houbami od Babči Zoši
- 9. varianta za 59 Kč: Jáhlová kaše s cuketou, rajčaty a slunečnicí od Babči Zoši
- 10. varianta za 59 Kč: Jáhlová kaše s brusinkami, mandlemi a lněným semínkem od Babči Zoši
- 11. varianta za 59 Kč: Ječná kaše s čočkou od Babči Zoši