pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Zářivý úsměv, kterým doslova oslníte vaše okolí. To je výsledek účinků procedury, která je stoprocentně bezpečná k vašim ústům a při které se ke zbělení vůbec nepoužívá peroxid. V jedné z variant navíc pomůžete posílit své zubní sklovině, která je důležitým protektorem zubů bez kazu.

 

40–80 minut neperoxidového bělení zubů v Praze

 

Procedura bělení trvá přibližně 40 minut a je při ní využíváno speciálního modrého LED světla. Na jejím konci bude váš úsměv o 2–6 odstínů jasnější. Takto ošetřené si vaše zuby bělost udrží až 12 měsíců. Příjemným vedlejším účinkem vybělení je také desinfekce ústní dutiny. 

 

40–80 minut neperoxidového bělení zubů v Praze

 

Výhodou – ale ne nutností  – je navštívit dentálního hygienika nebo zubaře. Pokud to ale nevyjde, nevadí, stačí přijít pouze s vyčištěnými zuby. O vše se postará školený personál využívající certifikovaný postup podle směrnic EU.

 

40–80 minut neperoxidového bělení zubů v Praze

 

K bělení chrupu se využívá šetrný neperoxidový gel, který nijak neohrozí vaše zdraví, nepoškodí sklovinu, dásně, ale ani můstky a korunky. Důležité je jen 24 až 48 hodin po vybělení vyvarovat se kouření, pití kávy, čaje a podobných poživatin, které by mohly zuby zbarvit. 

 

40–80 minut neperoxidového bělení zubů v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace