pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nechte se ozářit blahodárnými infračervenými paprsky! Ve znojemské Přírodně na vás čeká infrasauna NEAR, pro jednoho i pro pár. Ulevíte svému tělu a během 40minutového saunování si také krásně odpočinete.

 

40 minut v infrasauně NEAR pro 1–2 ve Znojmě

 

Saunování infračerveným zářením je dnes velmi oblíbená metoda regenerace s mnoha léčebnými účinky. Infra záření o vlnové délce mezi 760 nm a 1 mm je součástí také slunečního svitu, na rozdíl o ultrafialového záření však není škodlivé a naopak pomáhá při detoxikaci a regeneraci organismu.

 

40 minut v infrasauně NEAR pro 1–2 ve Znojmě

 

Infrasauna NEAR je specifická především v teplotě uvnitř sauny, která nepřekročí 50 °C. Je tak vhodná pro ty, kteří špatně snáší vysokou teplotu, rozdíly v teplotách, nebo mají zdravotní potíže. Zářiče infračervených paprsků jsou nastaveny tak, že směřují přímo na tělo a prohřívají ho z vnitřní strany.

 

40 minut v infrasauně NEAR pro 1–2 ve Znojmě

 

Díky této metodě paprsky proniknou až 8 centimetrů hluboko, čímž jsou mnohem účinnější, než nejběžnější metoda FAR. Tělu pomáhá při detoxikaci, regeneraci, posiluje imunitní a lymfatický systém, ulevuje od svalových křečí a snižuje stres a únavu. Hlavním rozdílem mezi běžnou FAR saunou a NEAR saunou je ten, že FAR kromě infračerveného záření rozptyluje do prostoru i elektromagnetické záření (EMF), které má velmi negativní vliv na lidský organismus.

 

40 minut v infrasauně NEAR pro 1–2 ve Znojmě

 

Nutno se předem objednat na tel. čísle +420 777 282 119 nebo na e-mailu
info@prirodna.cz.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace