pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nehledejte žádné alibi a vezměte děti do holandského parku Walibi. Čeká vás zde zábava pro celou rodinu a poté se vydáte i do Amsterdamu, který vábí květinovým trhem, Královským palácem a několika muzei. Všechno tohle můžete stihnout za 4 dny!

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Program:

1. den: V odpoledních hodinách odjezd z odjezdových míst po ČR.

2. den: V ranních hodinách příjezd k městu Harderwijk, k zábavnímu parku Walibi, kde vás čeká celodenní volný program. Ve večerních hodinách odjezd na ubytování. Walibi World je vybaven velkým počtem horských drah a ostatních atrakcí. Číslem jedna je zde Goliath – klasická kovová horská dráha, dřevěnka Robin Hood, vystřelovačka Xpress a také zavěšená dráha El Condor. Po celém dnu zábavy odjezd na ubytování.

 

 

3. den: Po snídani se můžete těšit na skanzen s větrnými mlýny Zaanse Schans, exkurzi do výrobny sýrů a možnost nákupů. Zájemci také mohou navštívit muzea, která jsou součástí areálu. Po prohlídce odjezd do Amsterdamu, kde vás čeká prohlídka města – návštěva historického centra náměstí Dam s Královským palácem, Národním památníkem.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Dále můžete navštívit Muzeum Madame Tussauds, prohlídnout si chrám Westerkirke, navštívit květinový trh, Říšské muzeum s přilehlým parkem „I am Amsterdam“, a mnoho dalšího! Ve večerních hodinách projížďka na lodích po kanálech – grachtech a poté odjezd do ČR.

 

4. den: Příjezd do ČR v dopoledních hodinách.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Odjezdová místa:

 

Svozová místa (za příplatek 490 Kč):

Pokud nebude na svozovou trasu naplněn minimální počet 11 účastníků, cestovní kancelář si vyhrazuje nárok nahradit za nejbližší odjezdové místo, které je bez doplatku.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Cena zahrnuje:

 

Cena nezahrnuje:

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace