pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Možná vás 3D kino vtáhlo do scény, ale s virtuální realitou se dostanete přímo do centra dění. Jde o parádní zážitek plný neomezených možností prostřednictvím virtuální reality přímo na vaší akci, večírku či teambuildingu.

 

5 hodin ve virtuální realitě s dopravou po Praze zdarma

 

Na vlastní kůži okusíte něco, co jste ještě zřejmě nezkoušeli a nezažili. Virtuální realitu budete moci ovládat pohybem svého těla. Počítá se navíc jen čas, který strávíte opravdu hraním. Příprava ani úklid hrací arény se do tohoto času nepočítá.

 

5 hodin ve virtuální realitě s dopravou po Praze zdarma

 

Na vaší akci kdekoliv v Praze přijede tým vyzbrojený tou nejmodernější helmou značky HTC VIVE a ovládáním pro virtuální realitu a nebude si nic účtovat za dopravu. Čeká vás jen 5hodinový zážitek z jiného světa.

 

 

Co je potřeba?

Pouze prostor o velikosti minimálně 2,5x2,5 m a maximálně 4,5x4,5 m se stabilním připojením k elektřině a místem pro obecenstvo, které se bude bavit přinejmenším stejně jako hráč.

 

5 hodin ve virtuální realitě s dopravou po Praze zdarma

 

Nutno objednat se předem na tel. čísle +420 724 337 773.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace