pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Bez mobilního telefonu už si život ani nedokážete představit. To ale není důvod utrácet za smartphone desetitisíce, když výkonný a odolný mobil můžete mít doslova za hubičku.

 

 

Jednoduchost a elegance se snoubí v mobilním telefonu Pelitt Flex1, jehož paměť nezatěžuje bezpočet zbytečných aplikací. Smartphone na 2 SIM karty se snadno ovládá a navíc je odolný proti poškrábání a nárazům díky složení z vysokokvalitních plastů. Mobil si oblíbí zvláště hudební fajšmekři, neboť umožňuje přehrávání formátů AAC, AMR, MP3, WAV.FM a má i řadu multimediálních funkcí.

 

Parametry Pelitt Flex1:

 

5 smartphonů Pelitt na sport, poslech hudby i fotografování

 

Mobilní telefon, který něco vydrží a nerozsype se při troše nátlaku, to je Pelitt Rock. Tenhle drobek s místem hned pro 2 SIM karty je určený především pro milovníky extrémních sportů. Ani déšť, ani sníh, ani prachová bouře tento smartphone nerozhodí. Díky postranním drážkám a pogumovaným zátkám váš mobilní parťák vydrží i pád nebo dočasné potopení ve vodě.

 

Parametry Pelitt Rock:

 

5 smartphonů Pelitt na sport, poslech hudby i fotografování

 

Nadšence do focení a pořizování selfíček nadchne Pelitt T1 (4. varianta) a Pelitt T1 Plus (5. varianta) s předním fotoaparátem s rozlišením 8 MP, vybavený clonou F/2,2, LED bleskem a funkcí Screen Flash, která z displeje udělá samotný blesk pro získání přirozeně vypadajících selfie i ve zhoršených světelných podmínkách – vylepšit tyto snímky pak můžete díky unikátním aplikacím. K focení zážitků pak poslouží kvalitní zadní fotoaparát s F/2,2 clonou a 5prvkovým objektivem.

 

O bezpečí vašich dat se postará superrychlá čtečka otisků prstů, která váš prst identifikuje z jakéhokoliv úhlu za zlomek vteřiny. I surfování po internetu a hraní her bude plynulejší díky výkonnému procesoru. A při poslechu hudby pak jistě oceníte realistický, křišťálově čistý zvuk.

 

5 smartphonů Pelitt na sport, poslech hudby i fotografování

 

Parametry Pelitt T1:

 

Parametry Pelitt T1 Plus:

 

5 smartphonů Pelitt na sport, poslech hudby i fotografování



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace