500g hovězí tatarák z falešné svíčkové s topinkami v Praze
Časy, kdy si lidé hráli na supy a ukusovali flákoty masa z čerstvě poraženého zvířete, aniž by je alespoň na chvíli hodili do ohně, už dávno pohltila historie. Ale občas se nám po takové hostině zastudena přece jen zasteskne. A právě na to sází restaurace U Kalendů se svým tataráčkem a topinkami.
349 Kč
původní cena
695 Kč
dosud zakoupeno
2 ×

00:00:00




Nabídku si právě prohlíží 1 člověk.
Platnost voucheru:
do 31. 3. 2018
  • Ušetříte 346 Kč
  • Restaurace U Kalendů v Praze
  • 500g hovězí tatarák
  • Neomezený počet topinek a česneku
  • Míchaný nebo nemíchaný
  • Pověstná restaurace s českou kuchyní
  • Skvělé české pivo
  • Možnost posezení v kavárně

 Otevírací doba

Po předchozím objednání.

 Nekuřácký podnik

Restaurace u Kalendů je pověstná tradiční českou kuchyní a kvalitou českých piv. Po desítky let se tu schází lidé z nejrůznějších společenských kruhů, které však spojuje touha po odpočinku od starostí a nástrah velkoměsta. Odpočiňte si tu také vy!

 

500g hovězí tatarák z falešné svíčkové s topinkami v Praze

 

Pokud byste to již nevěděli, restauraci u Kalendů najdete na Rašínově nábřeží u Vltavy. Z čepu si můžete vychutnat piva Pilsner Urquell, Weizenbier od Primátora, IPU z Malešova, Černou 14° vařenou v Hostomicích a jiné speciály.

 

500g hovězí tatarák z falešné svíčkové s topinkami v Praze

 

Piva sice mají vynikající, ale vaše návštěva v restauraci bude zaměřená na něco jiného – na maso! A nebude ani well done, ani medium; bude velmi, opravdu velmi rare. Pochutnáte si totiž na 500 gramech hovězí falešné svíčkové s neomezeným počtem topinek a česneku. A je jen na vás, zda-li si svůj tataráček smícháte sami.

 

500g hovězí tatarák z falešné svíčkové s topinkami v Praze

 

Nutno se předem objednat na telefonním čísle +420 222 524 581 nebo na e-mailu restaurace@ukalendupraha.cz.





Kde voucher uplatnit?

Restaurace U Kalendů

Rašínovo nábřeží 383/58
Praha 2
120 00

Telefon: +420 222 524 581
E-mail: restaurace@ukalendupraha.cz

Zvětšit mapu

Mapa Časy, kdy si lidé hráli na supy a ukusovali flákoty masa z čerstvě poraženého zvířete, aniž by je alespoň na chvíli hodili do ohně, už dávno pohltila historie. Ale občas se nám po takové hostině zastudena přece jen zasteskne. A právě na to sází restaurace U Kalendů se svým tataráčkem a topinkami.

Diskuze

Do diskuse zatím nikdo nepřispěl. Chcete se na něco zeptat? Rádi Vám odpovíme

Vstup do diskuze

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím
zavřít

Mějte vždy přehled o aktuálních slevách a nenechte si žádnou uniknout! Díky registraci do newsletteru vás budeme pravidelně informovat o nových nabídkách,
z kterých si určitě vyberete to, co vás zajímá.

zavřít