pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

6 dnů, 6 ikonických míst, které každoročně lákají do prosluněné Itálie miliony turistů z celého světa. Řím, Vatikán, Benátky, Florencie, Lago di Garda a Verona – krásná ikonická města a nádherné jezero zaručují, že na tento výlet jen tak nezapomenete.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

1. den

V odpoledních hodinách odjezd z ČR, transfer přes Rakousko do Itálie.

 

Nástupní místa:

 

Svozová místa: (příplatek za 490 Kč – min. 11 účastníků)

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto 

 

2. den

V ranních hodinách příjezd do Punta Sabbioni, transfer lodí do centra Benátek, kde uvidíte hlavní památky města – Dóžecí palác, Piazza San Marco, baziliku San Marco, Ponte Rialto, palác Akademia, budete mít možnost projet se na gondole, okolo oběda přejezd lodí na ostrov Lido, kde si můžete odpočinout a vykoupat se na krásné pláži.

 

V odpoledních hodinách plavba zpět do Punta Sabbione, odjezd autobusem do Verony, kde strávíte 2 – 3 hodiny ve městě plném lásky. Během prohlídky uvidíte Arena di Verona, slavný Juliin balkón a dostatek času budete mít na posezení u vína či kávy. Odjezd na hotel ve večerních hodinách.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

3. den

Po snídani odjezd k nádhernému jezeru Lago di Garda. Tento den začneme na severu jezera ve městečku Malcesine, možnost výletu lanovkou na nejvyšší horu Monte Baldo (2 218 m. n. m., cena: 22 eur/osoba), kde je nádherný výhled na celé jezero, následuje prohlídka městečka. Poté budete pokračovat po břehu jezera na jižní část jezera, kde navštívíte městečka Bardolino a Lazise – možnost koupání.

 

Den zakončíme na nejznámějším místě jezera – na poloostrově Sirmione – s prohlídkou města a dostatkem volného času k nasátí atmosféry. Navečer se přesunete blíže k Florencii na ubytování.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

4. den

Po snídani odjezd do Sesto Fiorentino, kde se vlakem dopravíte do centra Florencie. Následuje prohlídka města s průvodcem. Uvidíte nádhernou stavbu florentského Dómu, kampanily a baptisteria, projdete se kolem Palazzo Vecchio, mostu Ponte Vecchio, Palazzo Pitti, uvidíte slavnou Michelangellovu sochu Davida, můžete navštívit nádherné zahrady Boboli a prohlédnout si rozsáhlou galerii Uffizi plnou uměleckých skvostů.

 

Po obědě se přesunete do Vatikánu, kde v odpoledních hodinách absolvujete prohlídku a zakončíte ji na Piazza Navona, nádherném náměstí, kde si v podvečerních hodinách posedíte u dobrého vína nebo kávy. Odjezd na ubytování na okraj Říma.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

5. den

Po snídani odjezd do centra Říma, kde se vydáte po stopách antiky, renesance i baroka – uvidíte Pantheon, Kapitol, Forum Romanum, Koloseum, náměstí Navona i fontánu di Trevi a Španělské schody a Piazza del Popolo. Ve večerních hodinách odjezd zpět do ČR.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

6. den

V odpoledních hodinách příjezd zpět do ČR.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Cena zahrnuje:

 

Cena nezahrnuje:

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace