pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Jsou i vaše prsty poněkud nenechavé a pořád si s něčím hrají? Jsou důsledkem vašich hrátek polámané tužky, zničené propisky či okousané nehty? Pak je Fidget Spinner hračka, kterou právě vy potřebujete. Že je Fidget Spinner jen blbina pro děti? Nenechte se mýlit! Tato hračka vám totiž pomůže od stresu a vyčistí hlavu od starostí.

 

 

Žili jste doteď v jeskyni a slovní spojení Fidget Spinner nemělo šanci dostat se do vašeho aktivního slovníku? Pak je načase to změnit! Tato antistresová pomůcka by totiž neměla chybět v batohu žádného dítěte ani dospělého, kterému dělá problém soustředění.

 

Antistresová hračka Fidget Spinner v 5 různých barvách

 

Historii této hračky můžeme vystopovat až do roku 1993. Tehdy ji vyrobila americká chemická inženýrka Catherine Hettinger pro děti s ADHD, autismem a chronickou úzkostí. V současnosti však tato hračka na naši populaci zaútočila s intenzitou srovnatelnou s digitálním zvířátkem Tamagoči. Tak se zařaďte do davu, vyberte si svou oblíbenou barvu a roztočte to s Fidget Spinnerem!

 

Antistresová hračka Fidget Spinner v 5 různých barvách

 

Zajímá vás, jakými dalšími způsoby se dá zbavit stresu? Pak se mrkněte na tipy, jak se vypořádat se stresem.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace