pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Autokamera Pelitt VDrive vám učaruje svým rozlišením i výsledkem, který zaznamená. Její kontrolní panel obsahuje 4 tlačítka, která umožňují jednoduché nastavení zařízení i kontrolu natočeného videa.

 

 

Zařízení může být upevněno na palubní desce anebo na předním skle pomocí jednoduchého magnetického úchytu. Autokameru je možné otočit o 360°, takže je možné zaznamenat i video z kabiny vašeho vozu. 

 

Balení obsahuje:

 

Autokamera Pelitt VDrive s rozlišením ve FullHD



Optika se 6 čočkami umožňuje natáčení Full HD videí s rozlišením 1920x1080 při 30 snímcích za sekundu a to ve dne i v noci (i v případě vypnutých světel). Rozlišení fotografií je možné pořizovat díky 12 Mpx. Vše si pak prohlédnete na displej o velikosti 1,5“.

 

Autokamera Pelitt VDrive s rozlišením ve FullHD

 

Díky pohybovému senzoru začne natáčení videa automaticky, kdykoliv je vaše auto v pohybu. Tato funkce je užitečná při parkování a šetří místo na paměťové kartě. Funkce WDR poskytuje zase vyvážené a kvalitní video i při rychle se měnících světelných podmínkách.

 

Rozměry: 40x33x33 mm

Hmotnost: 60 g

 

Autokamera Pelitt VDrive s rozlišením ve FullHD



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace