pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Tentokrát si pro vás Baba Jaga připravila opravdovou specialitu. Ale nebojte, Jeníčka ani Mařenku na talíři neuvidíte. Překvapí vás na něm ovšem originální Baba Burger, tedy bramboráky prokládané skvělými steaky, které na jejich cestě do vašich žaludků doprovodí domácí kysané zelí. Ti otrlejší z vás mohou zvolit také pikantní variantu tohoto pokrmu.

 

Baba Burger s kuřecím steakem a steakem z krkovice v Praze

 

Je zcela jasné, že na toto množství jídla sami stačit nebudete, proto si vzpomeňte na své přátele a vezměte je do pražské hospůdky Baba Jaga s sebou. Naservírují vám tu totiž doslova kouzelné potěšení v podobě 200 g bramboráčků. Ty na talíři uvidíte rovnou třikrát! A každý z těchto tří bramboráčků bude proložený 150g steakem. Jeden bude kuřecí, druhý z krkovičky. Tento doslova pohádkový pokrm pak doplní 400 g domácího kysaného zelí.

 

Baba Burger s kuřecím steakem a steakem z krkovice v Praze

 

Na zahnání žízně můžete popíjet pivo Radegast 10°, 12° a různé speciály, které jsou k nahlédnutí na sociální síti. Nezbývá než popřát „Dobrou chuť!“.

 

Baba Burger s kuřecím steakem a steakem z krkovice v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace