pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Fotografie z dovolené už dávno nepatří do alba, které v poličce v obýváku zapadne prachem. Své oblíbené momentky teď můžete mít neustále na očích, stačí si jednu z nich nechat vytisknout na bílý hrnek.

 

 

Vodu ve víno možná proměnit nedokážete, i tak bude ale i obyčejná voda chutnat o něco lépe, když ji budete pít z hrnku, potištěného krásnou vzpomínkou.

 

Bílý fotohrnek s fotografií rodiny nebo z dovolené

 

Potisk se provádí sublimací, která zajišťuje vysokou kvalitu a dlouhou životnost. Umístěním fotografie vlevo či vpravo od ucha nebo na střed se přitom dá přizpůsobit pro praváka i pro leváka. Samozřejmě platí, že čím větší fotografie bude (tzn. soubor o velikosti minimálně 1 MB), tím bude kvalitnější tisk.

 

Bílý fotohrnek s fotografií rodiny nebo z dovolené

 

Za příplatek 35 Kč si můžete nechat hrnek potisknout panoramaticky jednou fotografií nebo dvěma fotografiemi najednou. V takovém případě budou rozměry fotografie v poměru šířka/výška 2 ku 1. Fotografie by tedy měla mít nahoře i dole dostatek místa pro ořez.

 

 Bílý fotohrnek s fotografií rodiny nebo z dovolené



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace