pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Říkáte, že jste se na základní ani střední škole s chemií moc nekamarádili a ani nyní jste jí na chuť nepřišli? Tak to raději sáhněte po doplňcích stravy čistě rostlinného původu v BIO kvalitě a rozhodně se nespálíte.

 

 

PURYA! Bio Vegan Slunečnicový protein 250 g

Být vegan nemusí nutně znamenat, že se vzdáváte svalů. Stačí sáhnout po BIO proteinovém prášku ze slunečnicových semínek. Kromě bílkovin je prášek také bohatým zdrojem minerálů, tuků, sacharidů a jiných zdraví prospěšných látek rostlinného původu, které dokonale obohatí váš zdravý jídelníček.

 

Proteinový prášek ze semínek slunečnice slouží jako plnohodnotná náhrada syrovátkového proteinu vyrobeného z kravského mléka. Prášek je vyroben ze semínek slunečnic, které byly pěstovány v přísně kontrolovaném ekologickém zemědělství v Německu.

 

BIO slunečnicový a lupina protein či naklíčená pohanka

 

PURYA! Bio Vegan Lupina protein 200 g

Zdá se vám váš jídelníček málo pestrý? Cvičíte a potřebujete hodně proteinů pro vypracované svaly? Pak je Lupina protein v BIO kvalitě tou správnou volbou! Proteinový prášek je vyroben z lupiny, která byla pěstována v přísně kontrolovaném ekologickém zemědělství v Rakousku. Jedná se o luštěninu, která je svou výživnou hodnotou podobná sóje, obsahuje ale méně tuků, více vlákniny a velmi malé množství sacharidů.

 

Proteinový prášek v bio kvalitě má bohaté zastoupení důležitých minerálů, vitaminů i bílkovin v rostlinné formě. Přípravek je možné přidávat do smoothie, jogurtů, müsli nebo zeleninových či ovocných salátů.

 

BIO slunečnicový a lupina protein či naklíčená pohanka

 

PURYA! Bio Naklíčená pohanka 220 g

Potřebujete do svého jídelníčku přidat rostlinné proteiny a podpořit tak pořádně růst svalů? BIO naklíčená pohanka je chutným doplňkem stravy, který obohatí váš jídelníček! Obsahuje velkou dávku proteinů, důležité minerály a spoustu vitaminů. Pohanka pěstovaná v BIO kvalitě v ekologickém zemědělství v Rakousku je skvělým rostlinným zdrojem bílkovin a plnohodnotně nahrazuje syrovátkové proteiny z kravského mléka.

 

Bio pohanka je bohatá na živiny důležité pro lidský organismus a neobsahuje žádné přídavné látky ani konzervanty. Má příjemnou chuť a je možné přidávat ji do polévek, zeleninových salátů, jogurtů, cereálií i do zeleninových jídel. Dodá tělu látky, které jsou důležité pro jeho optimální funkce, vhodně doplní zdravý jídelníček a účinně podpoří růst svalové hmoty.

 

BIO slunečnicový a lupina protein či naklíčená pohanka



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace