pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Také jste si vždycky přáli mít úplně jinou barvu očí? Jen do toho! Crazy čočky překryjí původní barvu oka na hluboce černou. K čočkám je doporučeno pořídit si i univerzální roztok, který slouží k čištění a dezinfekci.

 

 

Čočky jsou oproti standardním 14mm čočkám větší, mají 17 mm kvůli zvýraznění efektu. Při jejich nošení není vhodné řídit nebo vykonávat činnosti, při kterých je nutné 100% vidění. Nejsou ani dioptrické, jde pouze o kosmetický doplněk. Více informací, jak se o čočky starat naleznete v návodu k použití a péči o čočky.

 

Černé čočky mini sclera nebo univerzální roztok na čočky

 

Čočky je totiž nutné po každém použití dávat do nového roztoku (nelze je uchovávat ve vodě). Roztok Horien (360 ml) je univerzální čistící roztok vhodný pro všechny druhy měkkých kontaktních čoček. Díky svému složení výborně čistí, oplachuje, desinfikuje, lubrikuje, zvlhčuje a slouží k bezpečnému uchovávání vašich čoček. Každé balení roztoku obsahuje navíc pouzdro.

 

Černé čočky mini sclera nebo univerzální roztok na čočky



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace