pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nemáte někdy pocit, když tak procházíte mezi věšáky s oblečením, že módní návrháři nebo výrobci triček už nevědí, co by na tu látku nalepili? A vy to pak máte na triku – kytičky, zvířátka, anonymní obličeje nebo, nedej bože, známé tváře, či jídlo.

 

 

Když ale chcete nějaké pěkné tričko, budete si ho muset nechat udělat podle sebe. Co třeba nosit jedno s vlastní fotografií? Než aby se snímky třeba z dovolené válely zapomenuté v kyberprostoru vašeho notebooku, můžete je hrdě nosit na prsou. Nebo si na tričko nahrajte vlastní grafický návrh či obrázek.

 

Dámské nebo pánské tričko s vaším vlastním potiskem

 

Stačí si jen vybrat barvu! V 1. variantě je pouze bílá barva, ve 2. variantě máte na výběr hned ze 6 různých barev: tyrkysová, červená i černá (dámské i pánské), limetka, královská modrá nebo písková (pánské).

 

Dámské nebo pánské tričko s vaším vlastním potiskem

 

Fotky se na látku ze 100% bavlny nanesou metodou digitálního tisku přímo na triko, není tedy třeba nažehlovací fólie – výsledný obrázek má díky tomu vyšší kvalitu a je příjemný na omak.

 

Dámské nebo pánské tričko s vaším vlastním potiskem

 

Dámské tričko – tabulka velikostí:

 Velikost  S  M  L  XL
 Šířka/délka  40/60 cm  42/62 cm  44/64 cm  46/66 cm

 

Pánské tričko – tabulka velikostí:

 Velikost  S  M  L  XL  XXL
 Šířka/délka  48/69 cm  50/70 cm  54/73 cm  58/75 cm  62/76 cm


VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace