pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Hlavu si nejlépe pročistíte nějakým wellness pobytem, pro vaše tělo je tu pak detoxikační balíček v pražském studiu Step.

 

Detoxikační balíček s medovou masáží v Praze

 

Bodydetox

Tato revoluční detoxikační metoda představuje moderní, velmi účinný a jednoduchý způsob, jak zbavit buňky toxinů a uvést energetické pole opět do rovnováhy. Nohy se vkládají do příjemně teplé ionizované lázně a nechávají se léčivými energiemi zhruba 30 minut omývat.

 

Detoxikační balíček s medovou masáží v Praze

 

Přístrojová lymfodrenáž

Tato procedura patří mezi nejúčinnější a nejbezpečnější metody pro hubnutí, formování postavy a detoxikaci organismu. Ošetření je prováděno na celém těle.

 

Lymfodrenáž se doporučuje při problémech s celulitidou, při problémech s nadváhou, při pocitu unavených nohou, při otocích nohou, jako prevence křečových žil a rozšířených žilek a při bolestech zad.

 

Detoxikační balíček s medovou masáží v Praze

 

Medová masáž

Detoxikační masáž medem je jednoduchou masáží, která využívá blahodárných účinků včelího medu na lidský organismus a kompresních masérských hmatů. Medovou masáží dochází k odstraňování nahromaděných toxinů z organismu.

 

V průběhu detoxikační medové masáže se na kůži postupně usazují z těla vyloučené toxiny. Medová masáž má oživující účinek na celý organismus, dodává tělu energii.

 

Detoxikační balíček s medovou masáží v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace