pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

V dnešní době jsme neustále vystaveni toxinům. Mezi příznaky toxického přetížení patří například únava, bolest hlavy, špatný krevní oběh, chronické bolesti, slabý imunitní systém, zácpa, artritida, deprese, kožní onemocnění apod.

 

 

Kinoki znamená v japonštině „bambus“ nebo „míza stromů“. Náplasti kinoki představují nejnovější detoxikační terapii, která pomáhá zabránit hromadění toxinů v těle, a tím výrazně snižuje šance onemocnět.

 

Náplasti obsahují přírodní látky, které aktivují akupunkturní body na chodidlech a odvádí jimi z těla toxiny. Stačí, když si je na noc nalepíte na chodidla a ráno je zase odlepíte.

 

50 detoxikačních náplastí kinoki pro očistu těla

 

Po sundání si můžete všimnout, že náplasti během používání nápadně zčernají, to znamená, že ve vás bylo nahromaděno mnoho toxinů. Čím déle náplasti budete používat, tím méně se budou náplasti zbarvovat do černa, ale budou světlejší. Pak můžete používat náplasti jednou týdně. Náplasti je možné použít i na jiné části těla, například na záda, kolena či lokty.

 

Složení: bambusový ocet, chitin, dextrin, dokudami, listy mišpule, turmalín, rostlinná vlákna, vitamín C a dřevěný ocet

 

50 detoxikačních náplastí kinoki pro očistu těla



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace