pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Digitální éra svědčí digitální fotografii. Pravdou ovšem je, že často naše fotky mizí v propadlišti jedniček a nul digitálního světa našeho počítače nebo mobilu, aniž bychom jim nadále věnovali pozornost. A právě proto jsou tu fotoknihy! Právě ty jsou ideálním způsobem, jak své fotky „zakonzervovat“, mít je vždy po ruce a uspořádané.

 

 

Desky mají kvalitní kroužkovou vazbu. Na vnitřní listy z lesklého bílého papíru (Color Copy Gloss 160g/m2) máte možnost použít libovolné písmo a umístit libovolný počet snímků. Formát je A4 na výšku nebo A5 na šířku.

 

Fotokniha o 24 stránkách s kroužkovou vazbou

 

Že nahrát a vhodně upravit fotky je příliš složité a náročné? Ale vůbec ne! Na úpravu fotek do ideální podoby nepotřebujete stahovat žádné drahé nebo složité programy. Jednoduše vyberte „Fotoknihy“ a zdarma si stáhněte program, který byl vytvořen speciálně pro tyto účely, a snadno s ním vytvoříte svou knihu.

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace