pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Máte doma malého kouzelníka, který ale namísto s kloboukem a králíkem čaruje s fotbalovým míčem? Tak to je na čase mu dopřát speciální trénink, který mu pomůže na jeho cestě mezi fotbalové velikány.

 

 

Individuální trénink pro 1 osobu

Individuální tréninky spočívají v tom, že se trenér věnuje pouze vaše malému fotbalistovi. Trenér tak má prostor na upozorňování a opravu chyb hráče. Při tréninku se zaměřuje na zlepšení individuálních herních činností jednotlivce, jako jsou přihrávka, zpracování míče, vedení míče, střelba na bránu, obcházení soupeře atd. Při tréninku se rozvíjí i kondiční a koordinační schopnosti hráče.

 

Individuální a skupinové tréninky fotbalu pro děti v Praze

 

Skupinový trénink pro 2–5 osob

Na skupinových trénincích trénuje 2–5 hráčů. Tento počet je ideální k tomu, aby se neztratila intenzita a kvalita tréninku. Podobně jako na individuálních trénincích, tak i na skupinových trénincích se zaměřuje na zlepšení individuálních herních činností jednotlivce. Na těchto trénincích se využívají i různé herní kombinace založené na přihrávce, nabíhání a zakončení.

 

Individuální a skupinové tréninky fotbalu pro děti v Praze

 

Tréninky trvají 60 minut a jsou určené pro hráče od 5 do 12 let. Trénuje se ve sportovním areálu Na Dlouhém Lánu v Dejvicích. V kalendáři akcí si vyberte termín a čas, který vám vyhovuje, a zarezervujte si ho.

 

Individuální a skupinové tréninky fotbalu pro děti v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace