pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Náročný terén, sjezdy, boční náklony a zrychlený tep, to vás čeká, pokud usednete za volant dvou obříků jen kousek od Uherského Hradiště! Máte na výběr z Nissanu Patrol a Hummeru H2, a vybrat si také můžete, zda-li budete řídit sami nebo jestli k volantu pustíte i vašeho instruktora.

 

 

Ideální dárek pro ty, kteří mají rádi adrenalin, je 30minutová jízda speciálně upraveným Nissanem Patrol nebo Hummerem H2. Tyhle dvě příšery téměř nic nezastaví. Jízda se koná výhradně v terénu s různými stupni obtížnosti. U 1. a 3. varianty bude svírat volant pouze vy, u 2. a 4. varianty bude 10 minut řídit instruktor a 20 minut vy.

 

20–30minutová jízda offroadem + sleva na střílení u Zlína

 

Nejdříve vám během 10 minut ukáže zkušený instruktor, čeho všeho je auto schopné a pak už je to ve 20 minutách jen na vás. Ve voze s vámi mohou jet navíc 3 další spolujezdci za příplatek 150 Kč/osoba.

 

20–30minutová jízda offroadem + sleva na střílení u Zlína

 

Nemusíte se bát, že by vás brzdilo počasí, jízda se uskuteční i kdyby padaly trakaře. Zbude-li vám v žilách ještě nějaký adrenalin, využijte i 30% slevu na zážitkovou střelbu.

 

20–30minutová jízda offroadem + sleva na střílení u Zlína

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace