pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Tak jako si typický našinec k pivu objedná nakládaný hermelín nebo utopence, tak si americký rodák objedná pikantní kuřecí křidélka Buffalo. Ale nebojte, vy se za nimi nemusíte trmácet až do Ameriky. V pražské restauraci Na Verandě vám jich naservírují rovnou 1,5 kg a chybět samosebou nebude ani pečivo. Připadá vám to pro jednoho dost? Tak si s sebou vezměte někoho na pomoc.

 

1,5 kg kuřecích křídel Buffalo s pečivem v Praze

 

O původu této americké pochoutky se tradují tři příběhy, jejichž historie sahá až do roku 1964. Všechny mají společné především dvě věci: město Buffalo a kuřecí křídla v chilli omáčce. Dnes je toto jídlo rozšířeno po celé Americe, a to dokonce i v orientálních chuťových variacích v etnicky zaměřených restauracích.

 

1,5 kg kuřecích křídel Buffalo s pečivem v Praze

 

Restaurace se nachází v objektu obchodního centra Sokolníky v Kobylisích a má kapacitu 80 osob. V příjemném a pěkném interiéru restaurace vás přivítá milá obsluha a profesionální kuchaři. Pokud to počasí dovolí, využít můžete i předzahrádku.

 

1,5 kg kuřecích křídel Buffalo s pečivem v Praze

 

Pokud by vám po křidélkách vyprahlo, neváhejte je zalít vaším oblíbeným nápojem. Restaurace svým velkým výběrem nápojů uspokojí požadavky nejen milovníků piv, ale i těch, kteří holdují vínu či nealkoholickým nápojům.

 

1,5 kg kuřecích křídel Buffalo s pečivem v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace