pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Zbavovat se vrásek je tak lehké, jako odklízet listí ze zahrádky, když je podzim a silně fouká vítr. Pokud se vám to přece jen povede, tak za chvíli listí vyháníte znovu. Změnu by vám však mohlo přinést brněnské Studio Lenna, které se pomocí vychytávek jako je kolagenové sérum, galvanická žehlička i ultrazvuková špachtle o vaše vrásky postará a k tomu vám také vyčistí pleť.

 

Kosmetické ošetření pleti s vyhlazením vrásek v Brně

 

Nejprve vás čeká odlíčení, tonizace, změkčení pleti a účinný peeling. Navíc nebude chybět ani úprava a barvení obočí. Následně vám vyhladí vrásky galvanickou žehličkou Ultra Beauty a hloubkově vyčistí pleť ultrazvukovou špachtlí Srcuber.

 

Kosmetické ošetření pleti s vyhlazením vrásek v Brně

 

Pro dokonalou regeneraci pleti dostanete ještě kolagenové sérum. Čeká vás také příjemná masáž obličeje a dekoltu a rovněž i mikromasáž očního okolí s vyživujícím sérem. Poté vám bude aplikovaná vyživující pleťová maska a nanesen závěrečný oční a denní krém.

 

Kosmetické ošetření pleti s vyhlazením vrásek v Brně

 

Kosmetická značka Alcina se více než 100 let zabývá profesionálními přípravky pro pleť i vlasy. Na začátku každého přípravku stojí vždy důkladný vědecký výzkum, vývoj na základě přísných farmaceutických norem a poté testování na renomovaných klinikách. Díky těmto dlouholetým zkušenostem vám může Alcina nabídnout přípravky té nejvyšší kvality. Tuto značku dnes pro svoji práci používá více než 1 100 kosmetiček a kadeřníků v České a Slovenské republice.

 

Kosmetické ošetření pleti s vyhlazením vrásek v Brně

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace