pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Ani stroj času ani kvalitního plastického chirurga nepotřebujete, pokud chcete své pleti navrátit ztracené mládí. Stačí jen pár okamžiků ve Studiu Lenna v Brně, kde během 60 – 75 minut dosáhnete mladistvého vzhledu pomocí takových vychytávek, jako je kolagenové sérum, galvanická žehlička i ultrazvuková špachtle.

 

Kosmetické ošetření pleti s vyhlazením vrásek v Brně

 

Nejprve vás čeká odlíčení, tonizace, změkčení pleti a účinný peeling. Navíc nebude chybět ani úprava a barvení obočí. Následně vám vyhladí vrásky galvanickou žehličkou Ultra Beauty a hloubkově vyčistí pleť ultrazvukovou špachtlí Srcuber.

 

Kosmetické ošetření pleti s vyhlazením vrásek v Brně

 

Pro dokonalou regeneraci pleti dostanete ještě kolagenové sérum. Čeká vás také příjemná masáž obličeje a dekoltu a rovněž i mikromasáž očního okolí s vyživujícím sérem. Poté vám bude aplikovaná vyživující pleťová maska a nanesen závěrečný oční a denní krém.

 

Kosmetické ošetření pleti s vyhlazením vrásek v Brně

 

Kosmetická značka Alcina se více než 100 let zabývá profesionálními přípravky pro pleť i vlasy. Na začátku každého přípravku stojí vždy důkladný vědecký výzkum, vývoj na základě přísných farmaceutických norem a poté testování na renomovaných klinikách. Díky těmto dlouholetým zkušenostem vám může Alcina nabídnout přípravky té nejvyšší kvality. Tuto značku dnes pro svoji práci používá více než 1 100 kosmetiček a kadeřníků v České a Slovenské republice.

 

Kosmetické ošetření pleti s vyhlazením vrásek v Brně

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace