pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Od kruhů k elipsám a následně k takřka profesionálně vypadajícím portrétům vede krátká cesta, která zabere pouze jeden víkend. Během něj probudíte potenciál své pravé hemisféry, která je sídlem kreativity, a díky tomu se naučíte zachytit realitu pomocí ruky a tahů tužkou mnohem věrněji, než jste si doposud připouštěli. Kreslit krásné obrazy dokáže totiž opravdu každý!

 

Kurz kreslení oběma mozkovými hemisférami po celé ČR

 

Malovat totiž umí každý – jen k tomu potřebujete trochu postrčit a zaktivovat tu kreativní část mozku. To zvládnete během jediného kurzu. Výsledkem bude lepší kreativita, koncentrace, brainstorming a schopnost přepínat z jedné hemisféry na druhou, aby byly obě poloviny pěkně v rovnováze.

 

Kurz kreslení oběma mozkovými hemisférami po celé ČR

 

Kurzy vede numeroložka a psychotronička Blanka Malá a během kreslení navíc budete mít možnost využít jejího poradenství. Na osobní otázky odpoví prostřednictvím numerologie, karet či vhledu. Podrobný přehled termínů najdete na stránce kurzu kreslení.

 

Kurz kreslení oběma mozkovými hemisférami po celé ČR

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace