pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Tady se snaha opravdu nezapře! Český výrobce Snaha kombinuje kvalitní vstupní materiál s vkusným a nápaditým designem a dále s poctivým dílenským zpracováním, které navazuje na tradici české obuvnické značky. Tato obuv snese srovnání s výrobky prestižních globálních značek.

 

 

Obuvnická společnost Snaha byla založena krátce po osvobození Československa v roce 1945. Píše tedy již svoji více než sedmdesátiletou historii. K nejoblíbenějším výrobkům společnosti bezpochyby patří pásková obuv s vysokou životností.

  

Kvalitní dámské nebo pánské pantofle s ortopedickými prvky

 

Dámské pantofle Snaha 150 – bílá a béžová barva

Tradiční český výrobce obuvi přináší inovovaný model oblíbených dámských pantoflů Snaha 150, který byl ve výrobě rekordních 40 let, a obuvnická firma Snaha v Jaroměři jich vyrobila za tu dobu více než 5 milionů.

 

Nový jednopáskový model má regulovatelnou přezku a je vyroben z moderních materiálů s certifikáty zdravotní nezávadnosti. Měkká stélka má anatomické tvarování s ortopedickými prvky a nošení pantoflů je velmi příjemné. Dostupné velikosti: béžová – 36, 37, 38, 39, bílá – 40, 41.

 

Kvalitní dámské nebo pánské pantofle s ortopedickými prvky

 

Pánské pantofle Snaha Lima 151 – hnědá barva

Pánské pantofle Lima 151 jsou velmi oblíbeným modelem páskového nazouváku s jedním páskem a regulovatelnou přezkou. Pantofle jsou vyrobeny z moderních kvalitních italských komponentů s certifikáty zdravotní nezávadnosti.

  

Korková stélka je v místech největšího zatížení chodidla kombinovaná s měkkým přírodním kaučukem, má anatomické tvarování s ortopedickými prvky a je potažena pravou broušenou kůží tělové barvy, která je velmi příjemná na nošení. Dostupné velikosti: 41, 42, 43, 44, 45.

 

Kvalitní dámské nebo pánské pantofle s ortopedickými prvky



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace