pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Doslova ohňostroj chutí rozpoutá ve vašich ústech jeden z exkluzivních cheesecaků, které pro vás mají připravené v kavárně Sweetcakes v pražských Nuslích. Je jen na vás, jestli dáte přednost klasice, nebo zvolíte tento „sýrový koláč“ vyšperkovaný ovocem (malinový, jahodový, borůvkový, mangovo-maracujový), italskou čokoládou nahoře nebo lahodným domácím karamelem.

 

Lahodný cheesecake s nápojem dle výběru v pražské kavárně

 

Kde se vzal?

Dnes je tato dobrota rozšířená po celém světě, málokdo ovšem ví, že její historie sahá až do roku 776 př. n. l., kdy byl cheesecake v Řecku podáván olympijským sportovcům jako výborný zdroj energie. Zásluhou Římanů se pak cheesecake rozšířil napříč Evropou a až v 18. století se dostal ze starého kontinentu do Ameriky, kde mu ve 20. století současnou podobu vtiskl Reuben Arnold.

 

Lahodný cheesecake s nápojem dle výběru v pražské kavárně

 

Vy máte skvělou příležitost si na cheesecaku pochutnat v kavárně Sweetcakes s výbornou dostupností z centra. Ta je báječným místem na posezení a klidný odpočinek u dobré kávy a výborných sladkostí. Během teplých dní si můžete posedět i na zahrádce s dětským koutkem. Zákusky jsou zde poctivě vyráběny každý den přímo v kavárně za použití nejkvalitnějších surovin. Pokud sem zavítáte, nebudete litovat.

 

Lahodný cheesecake s nápojem dle výběru v pražské kavárně

 

Příjemná obsluha vám k tomuto sladkému dezertu přinese i jakýkoli vámi vybraný nápoj. V nabídce jsou nápoje z kávy (cappuccino, americano, lungo, latte – 0,04 až 0,3 l), sypané čaje (oolong, černý čaj, ovocné čaje, zelené čaje – 0,5 l) nebo domácí limonáda (levandulová, pomerančová, malinová, jahodová, citronová – 0,3 l).

 

Lahodný cheesecake s nápojem dle výběru v pražské kavárně

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace