pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Na čokoládě si skvěle pochutnáte a levandule zase báječně voní. Tím ale jejich klady nekončí, obě se totiž používají i při relaxaci a rozptýlení.

 

Levandulová masáž patří díky použitým vonným olejům k velmi oblíbeným relaxačním masážím. Je vhodná především pro osoby dlouhodobě zatěžované stresem, psychickými problémy či nespavostí. Přináší úlevu při bolestech hlavy, působí antisepticky a má výrazné relaxační účinky.

 

Levandulová masáž obličeje + čokoládová maska v Plzni

 

Jedná se o velmi příjemnou proceduru, při které dochází k celkovému uvolnění, zahřátí a provonění celého těla. Masáž je prováděná jemnými a uklidňujícími tahy za použití levandulového oleje, který je tvořen směsí vonné esence a přírodního za studena lisovaného sojového oleje.

 

Levandulová masáž obličeje + čokoládová maska v Plzni

 

Čokoládová maska intenzivně vyživuje, omlazuje a tonizuje. Čokoláda podporuje odplavování škodlivých látek z těla, má antioxidační účinky a pozitivně působí na mysl, jelikož je čokoláda bohatá na minerály a kofein.

 

Levandulová masáž obličeje + čokoládová maska v Plzni

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace