pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

pražském Studiu Sen to jde profesionálkám pěkně od ruky. Což sami poznáte během ruční lymfodrenáže, kdy se jen natáhnete a necháte se masírovat. Tato procedura vám krásně rozproudí lymfatický systém, prokrví končetiny a pomůže odbourat celulitidu.

 

Manuální lymfodrenáž pro krásnější postavu v Praze

 

Manuální lymfodrenáž je speciální hmatová technika zaměřená na lymfatický systém kůže a podkoží – tzv. povrchový mízní systém. Posiluje vstřebávací a transportní funkci mízního systému podporou lymfomotoriky, kontrakčních schopností lymfatických cév a vnitřních pulzních mechanismů.

 

Manuální lymfodrenáž pro krásnější postavu v Praze

 

Jde o zcela odlišnou techniku oproti klasické masáži, která řeší jinou problematiku a je zaměřena na ovlivnění hlouběji uložených struktur (svalů, šlach a fascií), působí větší silou a zvyšuje prokrvení.

 

Lymfatické masáže také napomáhají organismu aktivovat vlastní obranný systém, a proto jsou vhodné na posílení organismu.

 

Manuální lymfodrenáž pro krásnější postavu v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace