pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nechte hýčkat sebe a hlavně svůj obličej! Celých 75 minut se o vás budou starat profesionálky ze Studia VP style a kromě masáže obličeje a dekoltu zažijete celou řadu procedur, které vám rozjasní tvář.

 

Masáž obličeje a dekoltu v délce 75 minut ve Frýdku-Místku

 

Nejprve vás čeká povrchové čištění pleti a dekoltu, exfoliační maska, což je přípravek, který vyživí, ošetří a nádherně rozjasní vaši pleť. Je jedinečným způsobem, jak zpevnit pleť před důležitou příležitostí, na kterou se chystáte být krásná. Poté vás čeká čištění a zapracování aktivních látek ultrazvukem.

 

Masáž obličeje a dekoltu v délce 75 minut ve Frýdku-Místku

 

V případě potřeby je možnost také epilace voskem. Než dojde k tomu nejpříjemnějšímu, potěší vás jistě pozitivně působící aktivní látky a séra, které vám zde nanesou na obličej. A teď úplně to nejlepší – masáž obličeje a dekoltu, která je prováděná jemnými a uklidňujícími tahy. Rozhodně je se na co těšit. Nakonec vás čeká ještě závěrečná péče.

 

Masáž obličeje a dekoltu v délce 75 minut ve Frýdku-Místku

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace