pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Příjemná relaxace v podobě masáže v salonu Lady Linie v Teplicích je vhodná pro ženy, ale i pro muže. Vybrat si totiž můžete z 5 druhů masáží – relaxační, sportovní, rekondiční, zdravotní nebo masáž lávovými kameny. V rámci 2. varianty vás pak čekají 3 masáže + 1 zdarma. Masáž bude trvat celou hodinu.

 

Masáže v délce 60 minut dle vlastního výběru v Teplicích

 

Relaxační masáž uvolňuje stres, napětí, ztuhlé svaly a pomáhá také od bolesti. Je procítěná a spíše jemnější. Sportovní masáž je intenzivnější, pomáhá sportovcům zbavovat se únavy a podporuje jak psychickou, tak fyzickou stránku. Zvyšuje prokrvení kůže a má za cíl zlepšit výkonnost jedince.

 

Masáže v délce 60 minut dle vlastního výběru v Teplicích

 

Rekondiční masáž spadá do kategorie klasických masáží, je určena především k povzbuzení unaveného organismu. Zdravotní masáž využívá speciálních technik a hmatů, příznivě působí na tělo i celou nervovou soustavu a lymfatický systém. Při masáži lávovými kameny jsou kameny zahřívány ve vodní lázni a jejich hladký povrch následně masíruje celé tělo a odstraňuje blokace.

 

Masáže v délce 60 minut dle vlastního výběru v Teplicích

 

Nutno se objednat předem.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace