pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Že vás vidina vrtání nebo snad dokonce trhání zubu někdy budí ze spaní? Se správnou a hlavně důkladnou péčí o váš chrup už se zubaře vůbec nemusíte bát! Pomůžou vám s tím náhradní hlavice na elektrické kartáčky značky Philips Sonicare.

 

 

Možná si myslíte, že mezi manuálním a elektrickým kartáčkem není přece vůbec žádný rozdíl – omyl! S tím manuálním můžete zuby šmudlat, jak dlouho chcete, ale nikdy přitom nedosáhnete výkonu, jaký má hlavice elektrického kartáčku s více než 31 000 stěry za minutu.

 

4 ks náhradních hlavic na elektrické kartáčky Philips

 

Dokonalá péče o zdraví vašich zubů začíná už u samotných vláken, jejichž zastřižení přesně kopíruje tvar zubů v čelisti. To zaručuje ještě lepší vyčištění zubů, mezizubních prostor i dásní, odkud hlavice odstraní až 2x více plaku. Každá hlavice je navíc vybavena plastovým ochraným krytem a barevným kroužkem pro odlišení.

 

4 ks náhradních hlavic na elektrické kartáčky Philips

 

Správně by se hlavice zubního kartáčku měla po 3 měsících vyměnit – puntík do kalendáře si ale dělat nemusíte. Modrá vlákna na hlavici totiž po třech měsících vyblednou a samy vás tím upozorní, že je už na čase sáhnout po náhradě.

 

4 ks náhradních hlavic na elektrické kartáčky Philips

 

Nejedná se o originální hlavice, ale kvalitou zpracování se vyrovnají originálu a přitom jsou plně kompatibilní se všemi modely těchto elektrických kartáčků:

 

4 ks náhradních hlavic na elektrické kartáčky Philips



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace