pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nebuďte ovce a voňte jako originál! Při procházce ulicemi lze ucítit mnohé vůně, jednu jako druhou. Pokud se ale nechcete zařadit do davu, namíchejte si svou vlastní vůni, za níž se otočí nejeden kolemjdoucí. To teď můžete v Zámecké parfumerii na Malé Straně v Praze.

 

Namíchání vlastního parfému v parfumerii v Praze

 

Využijte jedinečnou možnost vyrobit si vlastní parfém. Vyberte si, zda vám pro začátek postačí 30 ml, nebo rovnou 50 ml ve flakonku s rozprašovačem.

 

Namíchání vlastního parfému v parfumerii v Praze

 

Je pro vás připraven zhruba hodinový zážitek, během nějž se nejprve seznámíte se všemi dostupnými vůněmi – 36 druhů Eau de Parfum a 6 druhů Eau de Cologne v kategorii květinových, ovocných, zelených, citrusových i orientálních esencí – a všechny vůně, které vás zaujmou, si zapíšete na papírek.

 

Namíchání vlastního parfému v parfumerii v Praze

 

Následně vám parfuméři pomohou najít jak nejvhodnější kombinaci, tak i správný poměr jednotlivých vůní. Pak se už pozvolna zrodí váš dokonalý parfém a následně se přelije do flakonku s rozprašovačem o objemu 30 nebo 50 ml (dle zvolené varianty).

 

Namíchání vlastního parfému v parfumerii v Praze

 

Termín si zarezervujte na e-mailu: info@zameckaparfumerie.cz nebo telefonním čísle: +420 776 257 044 a uveďte kód voucheru.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace