pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Někdy je potřeba se trošku odreagovat. Dovolená je sice dovolená, ale tu si musíte pečlivě naplánovat. Kdežto při hraní počítačových si můžete také užít pořádnou dávku dobrodružství! Pořiďte si některou z těchto her a mějte ji jako první – nejpozději v den jejího vydání, kdy vám přijde odkaz ke stažení. Hry jsou určeny pro hraní přes služby Uplay nebo Steam.

 

 

Třetí část oblíbené agentury Syberia vychází po téměř 12 letech. Děj se nachází u kmene Youkole – kočovných nomádů, kteří se pohybují po svém ostrově za pomocí svých sněžných pštrosů. Ve hře se dostanete na cestu za dobrodružstvím v úchvatném tajuplném universu plném života a je jen na vás, abyste prozkoumali ta nejmalebnější zákoutí. Ponořte se tedy do světa, obývaného zajímavými postavami a objevíte nezapomenutelný zážitek. (Očekávané datum vydání: 1. čtvrtina roku 2017)

 

Minimální systémové požadavky:

 

 

For Honor je akční hra ze středověku bez draků a magie. V této hře se nemůžete spoléhat na kouzla nebo monstra, pro vaše přežití bude klíčová pouze vaše zbraň. Vybrat si můžete postavu Vikinga, rytíře nebo samuraje. Hru pak projdete s touto postavou a třeba i pomocí vašich parťáků, jelikož jde o hru pro více hráčů. (Očekávané datum vydání: 14. 2. 2017)

 

Minimální systémové požadavky:

 

Nově vydané dobrodružné počítačové hry ve více variantách

 

Tom Clancy‘s Ghost Recon Wildlands je hra, ve které se dostanete spolu s týmem Ghosts na nepřátelské území v Bolívii. Cílem týmu je rozbít zdejší zázemí drogových kartelů a narušit distribuci drog. Hráči je ponechána velká volnost ve volbě vlastního postupu. Ovládání zbylých členů týmu lze přenechat počítači (singleplayer), zajímavější volbou pro mnohé hráče však bude kooperace s ostatními (multiplayer). Očekávané datum vydání: březen 2017.

 

Minimální systémové požadavky:

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace