pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Ve studiu Fresh si vás změří nejen pohledem! Čeká vás zde nutriční poradenství včetně vyšetření na speciálním přístroji Tanita, který dokonale zanalyzuje vaše tělo. K zdravému životnímu stylu a zejména jídelníčku je totiž potřeba, abyste věděli o svém těle co nejvíce informací.

 

Nutriční poradenství s analýzou těla a tréninkem v Brně

 

Nutriční poradenství se skládá z rozboru vašeho stravování, vašich sportovních aktivit a celkového zdraví. Pomocí přístroje Tanita zjistíte, jak to máte se spalováním, s vnitřními i podkožními tuky, kolik svalů máte a jaký je váš metabolický věk. Ten vám částečně ukáže, jak dobře se o své tělo staráte.

  

Nutriční poradenství s analýzou těla a tréninkem v Brně

 

Odborník následně všechny hodnoty vyhodnotí a vysvětlí vám, co která znamená. V případě zájmu vám také poradí, jak upravit jídelníček a zbavit se únavy nebo přebytečných kil navíc. Kromě toho vás čeká i vstupní trénink s fitness trenérkou včetně diagnostiky dysbalancí těla a doporučení správného pohybu.

 

Nutriční poradenství s analýzou těla a tréninkem v Brně

 

Nutno se objednat předem na +420 724 812 910.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace