Je nám líto, ale tato nabídka již není aktuální. Zobrazit podobné slevy!

Ochrana osobních údajů

Získávání informací

Většinu stránek na pepa.cz můžete navštívit bez nutnosti zadávat jakékoli osobní údaje. Na některých stránkách Vás však můžeme požádat o některá data, abychom mohli poskytnout nabízenou službu, kterou požadujete. Mezi takové osobní údaje mohou patřit jméno a příjmení, email nebo telefon. Žádnou z těchto informací však nemusíte zadávat, ale bez nich nebude možné poskytnout požadovanou službu.

Použití informací

Vaše data používáme pro dodání služeb, které požadujete. Například při objednání slevy nebo pro elektronické zasílání zajímavých informací.

Závazek chránit osobní údaje

Naše společnost se zavazuje zajistit bezpečnost vašich osobních údajů, jejich neoprávěné shromaždování nebo jiné zneužívání. Samozřejmě plně respektujeme všechna zákonná pravidla upravující nakládání s těmito daty.

Využívání cookies

Cookie je drobná textová informace, která může být uložena ve vašem prohlížeči. Při každé další návštěvě téhož serveru pak může tato stránka informaci v cookie přečíst a použít. Pokud si zvolíte jako město Prahu, tato informace se uloží do cookie. Až přijdete příště, stránka se podívá, jestli máte v cookie uložené nějaké město a pokud ano, tak ho za Vás předvyplní. Rádi Vám tak ušetříme jeden zbytečný klik při další návštěvě.

Cookie kromě toho využívá také měřící nástroj Google Analytics, který je na webu nasazený. Používáme ho hlavně proto, abychom mohli stránky stále zlepšovat a abychom viděli, které slevy jsou nejzajímavější. Cookies ani Google Analytics se nemusíte bát, v měřícím nástroji neukládáme žádné osobní identifikační údaje.

Remarketing

Pro online inzerci využíváme kromě jiného také reklamní sdělení zacílená dle minulého chování či některých demografických údajů. Díky tomu se můžete setkat s našimi grafickými reklamami na různých serverech, které navštívíte. K tomu je využita cookie třetí strany systému DoubleClick. Reklamy, které Vám zobrazíme, se snažíme optimalizovat na základě Vašich předchozích návštěv a zobrazených slev na tomto webu.

Preference pro zobrazování reklam Google nebo jejich zakázání můžete nastavit ve správci nastavení reklam.

Naše společnost klade velký důraz na ochranu vašeho soukromí. Proto jsme se zavázali chránit vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů a dalšími souvisejícími právními předpisy. V tomto prohlášení jsou uvedeny všechny informace a opatření, která používáme pro ochranu osobních údajů uživatelů našich stránek. Přístupem a užitím stránek pepa.cz vyjadřujete svůj souhlas s postupy získávání a použití informací, popsanými v tomto prohlášení.