pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Máte vysoké ambice ve cvičení, ale nedaří se vám překonat začátky. Tak pokud hledáte jednoduché a zvladatelné cvičení, zkuste trénink na portálu Fittness.cz po dobu 1, 2 nebo 3 měsíců. Můžete si vybrat cvičení hubnutí či přibírání svalové hmoty.

 

Online cvičení na redukci tuku nebo nabírání svalové hmoty

 

Fittness.cz ti díky moderním technologiím přináší možnost cvičit z pohodlí domova, v práci nebo na cestách pod vedením kvalifikovaných trenérů. 

 

Jak to funguje?

Ze studia se přenáší různé fitness lekcí, které lze sledovat jak živě, tak ze záznamu. Vše co ke cvičení potřebujete, je připojení k internetu a zařízení, na kterém si lekci přehrajete. Stačí se jen registrovat, vybrat si v rozvrhu redukci tuku nebo nabírání svalové hmoty a můžete začít cvičit. 

 

Online cvičení na redukci tuku nebo nabírání svalové hmoty

 

Součástí každého tréninku má být úvodní zahřátí a rozcvičení, závěrečné zklidnění a protažení (strečink). Pro dosažení optimální tělesné kondice je doporučeno dodržovat rovnováhu mezi aerobním cvičením, posilovacím tréninkem a tréninkem ohebnosti.

 

Online cvičení na redukci tuku nebo nabírání svalové hmoty



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace