pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Umíte si představit, že byste se s něhou a vášní dotýkali svého telefonu? A co displeje tabletu? Nebo preferujete klávesnici? A co takhle veškerou svou vášeň a něhu využít při masáži svého partnera, který si ji jistě zaslouží víc? Právě to vás naučí online kurz partnerských masáží, jímž vás provede Jan Šel.

 

 

Partnerská masáž změní váš vztah jednou pro vždy. Jde o hluboký a romantický prožitek. Kurz je zábavný, hravý a osvěžující. Je určen pro dvojice, které chtějí zničit stereotyp a zažít něco nového a příjemného. Čekají vás společně strávené chvíle, které dodají vztahu nový dech a obnoví vášeň a touhu.

 

Online kurz partnerských masáží pod vedením Jana Šela

 

Nejlepší ze všeho je, že když se masáž naučíte, získáte dar na celý život. Zažijete neuvěřitelné intimní propojení. Věřte, že po masáži se bude váš partner cítit báječně, odlehčeně, uvolněně, a to i přesto, že jste masérský začátečník.

 

Online kurz partnerských masáží pod vedením Jana Šela

 

Jan Šel pro vás připravil nový způsob, jak nejpohodlněji masírovat v příjemné a svůdné atmosféře, tam kde se cítíte nejlépe – u vás v pohodlí domova. V kurzu vám ukáže nejromantičtější způsob, jak masírovat svého partnera. Vysvětlí vám, jak se na masáž připravit. Naučíte se, jak svému partnerovi ulevit od bolesti na krku, zádech, chodidlech a celém těle.

 

Online kurz partnerských masáží pod vedením Jana Šela

 

Zbavíte se chyb při masírování a ukážete si, jak uvolnit ztuhlé svaly. Vše s podporou zkušeného lektora. V kurzu vás čeká 17 videolekcí, masérské techniky a skripta ve formátu PDF. Získáte kompletní návod, jak zmáčknout ty správné body, jak a kam položit ruce a co s nimi dělat. Krok za krokem si projdete masérské techniky od hlavy až k patě.

 

Online kurz partnerských masáží pod vedením Jana Šela

 

Teorie obsahuje

  1. Základní postupy a techniky masírování
  2. Jaké jsou blahodárné a léčivé účinky masáže
  3. Co je partnerská masáž
  4. Jak se správně dotýkat
  5. Jak navázat komunikaci před masáží
  6. Kdy je masáž blahodárná a kdy je lepší se jí vyhnout
  7. Kdy masáž provádět
  8. Jak dlouho masírovat
  9. Jakým stylem masírovat
  10. Jaké oleje si vybrat
  11. Jak připravit místnost
  12. Co musí masér dodržovat
  13. Co musí masér znát
  14. Jaký je kodex maséra
  15. Co partner očekává
  16. Jak pracovat se stresem
  17. Jak se můžete masírovat sami
  18. Psychologie doteku

 

Online kurz partnerských masáží pod vedením Jana Šela

 

Díky praxi zvládnete

  1. Masáž zad
  2. Masáž nohou zezadu
  3. Masáž nohou zepředu
  4. Masáž hýždí
  5. Masáž rukou zezadu
  6. Masáž rukou zepředu
  7. Masáž dekoltu
  8. Masáž břicha
  9. Masáž hlavy
  10. Masáž obličeje

 

Online kurz partnerských masáží pod vedením Jana Šela

 

Jan Šel je masér české reprezentace s 11letou praxí, který namasíroval už 3 500 lidí. Je zakladatelem masérské školy, autor online kurzu Partnerská masáž a bývalý reprezentant České republiky v silniční cyklistice a cyklokrosu.

 

Online kurz partnerských masáží pod vedením Jana Šela

 

Kurz je nutné objednat na e-mailu: info@jansel.cz. Při objednávce uveďte kód voucheru. Poté vám budou zaslány přístupy do systému online kurzu.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace