pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Běžná kosmetika z drogerie je plná chemických látek a kdoví, jaký účinek můžou takové látky mít na lidský organismus. Raději proto sáhněte po přírodní kosmetice, která je vyrobena jen z přírodních zdrojů. V létě se bude hodit opalovací krém Mrkvánek.

 

 

Opalovací krém můžete dostat buď tekutý (1. varianta) nebo šlehaný ve formě krému (2. varianta). Mrkvánek se dobře roztírá a rychle se vsakuje. Vaše pokožka bude díky němu nejen chráněná proti UV záření, ale rovněž hydratovaná a vyživená.

 

Složení: mrkvový olej, bambucké máslo, kokosový olej, přírodní vitamín E, oxid zinečnatý, zlatý mica prášek, pomerančová a vanilková silice.

 

Opalovací krém z čistě přírodních zdrojů pro zdravé opálení

 

Mrkvový olej obsahuje vitamín A a betakaroten, který je klíčový pro zdravé opálení a také dodává krému oranžovou barvu. Vitamín E má antioxidační účinky a navíc pomáhá chránit kožní buňky a membrány před UV zářením i znečištěním. Pleť hydratuje do hloubky a pomáhá snížit výskyt vrásek. Oxid zinečnatý je zase velkým pomocníkem proti akné, vyrážkám a dalším nedokonalostem pleti. Kromě regenerace pokožku chrání před UVA i UVB zářením.

 

Opalovací krém z čistě přírodních zdrojů pro zdravé opálení



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace