pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Zbavte se chemie a sáhněte po přírodě. Jedině přírodní produkty bez chemických přísad jsou totiž zcela účinné a šetrné k vašemu zdraví. Rostlinné extrakty a esenciální oleje tvoří nedílnou součást přírodních přípravků a navíc se hodí pro každou pokožku, tedy suchou i mastnou, aknózní i velmi citlivou.

 

 

Olejové kouzlo

Pokud stále nevíte, zda zvolit přírodní produkty, vězte, že jejich největší výhodou je absence chemických konzervantů, umělé parfemace nebo antibakteriálních složek. Skládají se pouze z olejových směsí, které samy o sobě představují ideální konzervant a k tomu navíc voní a mno z nich má i protizánětlivé vlastnosti.

 

Oleje a krémy z čistě přírodních zdrojů pro zdravou pleť

 

SOS mazání (30 ml)

Složení: kokosový olej, Tea Tree

Na výrobu tohoto mazání byly použity suroviny pro nejlepší kosmetickou péči. Díky tomu je výrobek vynikajícím hojivým prostředkem pro kůži, kterou něco trápí. Lze použít na všemožné neduhy, jako jsou svědivá místa, vyrážky (po zpocení, reakce kůže při nošení kovových hodinek a šperků), opary, akné. U dětí skvěle působí v případě, když donesou ze školky vši. Fantasticky pomáhá i na ženské intimní potíže (kvasinková infekce). Vůně Tea Tree pak odpuzuje hmyz i klíšťata.

 

Oleje a krémy z čistě přírodních zdrojů pro zdravou pleť

 

Růžový vánek (30 ml)

Složení: kokosový olej, květová růžová voda, přírodní emulgační vosk, přírodní konzervant cosgard

Krém je lehký, rychle se vsakuje a silně hydratuje. Vhodný je pro zralou a citlivou pleť. Oleje a másla jsou mnohdy v letním období příliš hutná, takže je tento krém ideálním řešením. Voda z růží navíc nádherně voní.

 

Oleje a krémy z čistě přírodních zdrojů pro zdravou pleť

 

Celotělo (100 ml)

Složení: mandlový olej, olivový olej, ricinový olej, přírodní vitamín E, esenciální olej levandule, vanilková silice

Celotělo je výborný k masážím, neboť se krásně roztírá. Po koupeli jej pak můžete aplikovat na ještě vlhkou kůži místo tělového mléka, protože se olej lépe vsakuje. (Mazání oleje na suchou kůži může způsobit spíše její vysušení a nevyužijí se tak ani účinky olejů.)

 

Oleje a krémy z čistě přírodních zdrojů pro zdravou pleť



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace