pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Obličej je všem okamžitě na očích a bohužel realita je taková, že první dojem dvakrát neuděláte. K tomu, abyste udělaly naprosto skvělý dojem už napoprvé, je třeba vaší pleti trochu pomoci. A toho si jsou vědomi i profesionálové z plzeňského Studia Wellness, kteří si vás vezmou do parády a ještě vás naučí, jak se o pleť starat.

 

Ošetření kosmetikou SKIN s minikurzem péče o pleť v Plzni

 

Ošetření pleti začne čištěním, tonizací a hydratací pleti a exfoliací. Následně bude věnovaná péče očnímu okolí. Vaší pleti bude dodána speciální výživa, která doplní vitamíny B3, C, E a navíc i extrakty z bylin. Vyčištění a vyživení pleti trvá zhruba 75 minut, po kterých se budete cítit naprosto spokojeně a skvěle si oddychnete.

 

Ošetření kosmetikou SKIN s minikurzem péče o pleť v Plzni

 

Součástí ošetření bude i minikurz péče o pleť, aby vám ten příjemný pocit, který budete mít po proceduře, ještě dlouho vydržel. Poradí vám tedy, jak se o pleť správně starat. K tomu napomůže i diagnostika pleti před i po ošetření.

 

Ošetření kosmetikou SKIN s minikurzem péče o pleť v Plzni

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace