pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

V brněnské Naturo-rezonanční poradně sice kouzelnice nenajdete, přesto vám však zdejší pracovnice vyčarují krásnou pleť. To, čím vám budou mávat před očima, nebude kouzelnická hůlka, nýbrž ultrazvuková špachtle. V její moci je hloubkově vyčistit vaši pleť, odstranit odumřelé a ztvrdlé části pokožky, rozzářit vaši pleť a zbavit ji nedostatků.

 

Ošetření pleti ultrazvukovou špachtlí v Brně

 

Tento jedinečný přístroj vyčistí až 80 % pórů a funguje také jako face-lifting. Provádí mikromasáž kožní tkáně, přispívá k buněčné obnově pokožky, zvyšuje přísun kyslíku a elastinu a posiluje antioxidační mechanismy. Nedochází k poškození drobných kapilár, a proto je ošetření vhodné i pro citlivou pleť s již popraskanými žilkami.

 

Ošetření pleti ultrazvukovou špachtlí v Brně

 

Způsob jakým pokožka nabude jasnější a zdravější vzhled bez zarudnutí či podráždění se provádí čepelí, kterou je nerezový nůž. Jemně klouže po povrchu kůže, čímž bezbolestně odstraňuje odumřelé kožní buňky. Díky vibraci uvolňuje v pokožce přebytečné tuky, oleje a veškerý buněčný odpad z pórů.

 

Ošetření pleti ultrazvukovou špachtlí v Brně

 

V poradně vás čeká ošetření nejprve odlíčení a tonizace, následně ultrazvukové ošetření, jemný peeling a aplikace výživného séra. Na výběr máte z 30, 60 nebo 90 minut dlouhého ošetření.

 

Ošetření pleti ultrazvukovou špachtlí v Brně

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace