pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Vaše vlasy jsou unavené, zplihlé a vy jste z toho tak zoufalá, že byste si je nejradši vytrhala? Tak neklesejte na mysli a svěřte je do profesionální péče paní Bané v kadeřnictví Evita v Brně, kde vaše vlasy získají zdravý vzhled, sílu a vitalitu. Celkem jsou pro vás připraveny tři balíčky podle péče, kterou vaše vlasy potřebují.

 

Péče o vlasy, španělský keratin či regenerace botoxem v Brně

 

1. varianta za 349 Kč: Kadeřnický balíček pro krátké vlasy (po ramena)

Při zvolení této varianty bude o vaše vlasy skvěle postaráno. Čeká je totiž mytí, střih, foukaná, následný styling a těšit se můžete i na regenerační zahřívanou masku, která jim dodá lesk a hebkost.

 

Péče o vlasy, španělský keratin či regenerace botoxem v Brně

 

2. varianta za 399 Kč: Botox pro hloubkovou regeneraci vlasů

Botox hýbe světem nejen dermatologickým, ale i tím kadeřnickým. A v čem spočívá taková hloubková regenerace vlasů? Začne umytím vlasů regeneračním šamponem a šamponem z botoxové řady. Následuje nanesení masky, která se nechá chvíli působit a poté bude smyta. Chvíli pohody si užijete při zahřívání pod ionizérem a nakonec vás čeká zastřižení konečků vlasů a jejich vyfoukání. 

 

Péče o vlasy, španělský keratin či regenerace botoxem v Brně

 

3. varianta za 899 Kč: Španělský keratin pro celkovou obnovu struktury vlasů

Po koupi této varianty vás čeká celková obnova struktury vlasů pomocí španělského keratinu. Procedura začne umytím vlasů regeneračním šamponem. Poté již následuje umytí vlasů šamponem z keratinové řady. Keratinový přípravek se nanáší pramínek po pramínku na všechny vlasy. Po dokončení aplikace se vlasy zahřívají pod ionizérem. Nakonec musí být ještě vyfoukány horkým fénem, protože keratinový přípravek obsahuje 80 % keratinu a 20 % vody, kterou je třeba z vlasů vyfoukat. Celá procedura je zakončena zažehlováním.

 

Péče o vlasy, španělský keratin či regenerace botoxem v Brně

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace