pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Udělejte konečně něco dobrého pro své tělo na klinice estetické medicíny Esthetic Medical. To každodenně dlouho stojí nebo sedí a lymfatický systém pak nemůže produktivně pracovat. Lymfatický systém je totiž osobní čistička organismu, která zachycuje cizorodé částice a mikroorganismy a vstřebává tuky. Při jeho špatné funkci pak musí čelit neduhům, které nám pak zbytečně komplikují život.

 

Permanentka na 6 či 12 přístrojových lymfodrenáží v Praze

 

Přístrojová lymfodrenáž

Lymfodrenáž stlačuje končetinu a vyvolává tlakové vlny, které aktivizují lymfatický a žilní systém. Lymfodrenáž tak pomáhá k odstranění celulitidy, modelaci postavy, zmírnění otoku nohou, prevenci vzniku křečových žil a zlepšení toku lymfy. Výsledkem správně provedené lymfodrenáže bude nejen odplavení toxinů, ale i tuků, a tím úbytek centimetrů, prevence celulitidy i zlepšení metabolismu.

 

 

Permanentka na 6 či 12 přístrojových lymfodrenáží v Praze

 

Jak to funguje: 

Jedná se o masážní kalhoty, které se skládají ze vzduchových komor. Během ošetření se komory postupně plní vzduchem, čímž vznikají komprese účinné právě v boji proti tukovým polštářkům, toxinům a nepravidelnému proudění lymfy tělem. Na lymfodrenáž se doporučuje docházet cca 2x týdně na 30 min. nebo na 45 min.

 

Permanentka na 6 či 12 přístrojových lymfodrenáží v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace