pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Slovo lymfodrenáž ještě neproniklo do vašeho aktivního slovníku? Tak to jděte napravit na kliniku Estethic Medical, kde ji podstoupíte na vlastní pomerančovou kůži. A jakmile budete mít všechny procedury za sebou, samy se budete divit, kam se vaše pomerančová kůže poděla. Po zákroku však budete nejen krásnější, ale taky zdravější. Lymfodrenáž totiž umí dát do pořádku i váš lymfatický systém, který odvádí z těla škodlivé látky.

 

Permanentka na 6 či 12 přístrojových lymfodrenáží v Praze

 

Přístrojová lymfodrenáž

Lymfodrenáž stlačuje končetinu a vyvolává tlakové vlny, které aktivizují lymfatický a žilní systém. Lymfodrenáž tak pomáhá k odstranění celulitidy, modelaci postavy, zmírnění otoku nohou, prevenci vzniku křečových žil a zlepšení toku lymfy. Výsledkem správně provedené lymfodrenáže bude nejen odplavení toxinů, ale i tuků, a tím úbytek centimetrů, prevence celulitidy i zlepšení metabolismu.

 

Permanentka na 6 či 12 přístrojových lymfodrenáží v Praze

 

Jak to funguje: 

Jedná se o masážní kalhoty, které se skládají ze vzduchových komor. Během ošetření se komory postupně plní vzduchem, čímž vznikají komprese účinné právě v boji proti tukovým polštářkům, toxinům a nepravidelnému proudění lymfy tělem. Na lymfodrenáž se doporučuje docházet cca 2x týdně na 30 min. nebo na 45 min.

 

Permanentka na 6 či 12 přístrojových lymfodrenáží v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace