pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Musíte ráno vstávat o půl hodiny dříve, abyste se pořádně namalovala a svým očím dodala zvýrazněním linek na svůdném vzhledu? V pražském Studiu Lucie Tichá – Beauty Luna vám s touto nesnází moc rádi pomohou pomocí permanentního make-upu.

 

Permanentní make-up očních linek v Praze

 

Ve Studiu Lucie Tichá – Beauty Luna si vás vezme do parády zdravotní sestra a kosmetička s 33letou praxí, což zaručuje opravdu profesionálně odvedenou práci, která slibuje perfektní výsledky a vaši maximální spokojenost. Při práci jsou využívány špičkové přístroje a značkové kosmetiky.

 

Permanentní make-up očních linek v Praze

 

Při aplikaci permanentního make-upu jde o vpravování, neboli mikroimplantaci různých barevných odstínů do pokožky pomocí speciálního přístroje. Vy si můžete zvolit jednu ze tří variant a nechat zvýraznit horní, dolní nebo horní i dolní linky okolo očí. Tyto linky těsně nad řasami zvýrazní vaše oči a podtrhnou jejich přirozený tvar. Váš pohled se tak stane atraktivnější a svůdnější. Celková doba ošetření je 60–120 minut.

 

Permanentní make-up očních linek v Praze

 

Co vás během ošetření čeká a nemine:

 

Permanentní make-up očních linek v Praze

 

I když permanentní make-up vydrží dlouho, bohužel nevydrží věčně. Po určité době přírodní barva bledne a mizí (záleží na mnoha faktorech, jako je typ kůže, věk, metabolismus, působení slunce, atd.), proto je vhodné permanetní make-up pravidelně opakovat (cca 2 – 3 roky).

 

Permanentní make-up očních linek v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace